Ambachtelijke bakfietsen en kistenmaker in de ruimste zin van het woord

Diensten

 

We bieden van alles aan binnen ons bedrijf. Je kunt o.a een bakfiets laten bouwen of restaureren. We hebben bakfietsen die we inzetten voor rouwvervoer. Er is een ijscobakfiets en een keuken fiets. De kruideniersbakfiets die we gebruiken in zorginstellingen. De rouw - ijs , keuken en kruideniersbakfiets zijn de fietsen die we verhuren met bemanning.

We beginnen met de rouwbakfietsen.Ons moraal is dat we de kleinere afstanden die we moeten afleggen naar een begraafplaats of crematorium prima af kunnen leggen per fiets.

De uitvaarten die we hebben mogen verzorgen gingen over afstanden tussen  1 en 10 kilometer. 

Kun je niet iemand vinden die wil fietsen, dan kunnen wij dat ook doen. Het is tot nu toe nog maar 1 keer voorgekomen dat ik heb gefietst, in de andere gevallen wil de familie dat erg graag zelf doen.

De fietsen beschikken daarbij over een uitgekiend trapverzet zodat bijna iedereen met de fietsen overweg kan. Daarnaast krijg je van ons een uitleg hoe je moet stempelen. Stempelen houdt in dat je de fiets aan de voorzijde stabiel maakt om te voorkomen dat de fiets om kiept als de kist op de voorzijde wordt geplaatst.                                                                                                              Omdat we niet willen dat een uitvaart door een auto moet worden overgenomen, gaan we altijd met twee fietsen. De ene is een open fiets en de andere is gesloten. Je kunt dus ook nog kiezen.

In de fotogalerij vind je ze terug. Een rit maken als verzorger mag altijd en kan op afspraak.

                                                                                                          De kisten die we maken zijn bijzonder en vooral uniek in vormgeving. We maken ze dan ook met de hand en op die manier is geen kist hetzelfde. Je kunt je specifieke wensen kenbaar maken of een ontwerp aandragen. Momenteel maken we vier soorten. De Cocon en Caterpillar, dit zijn de kisten met ronding in het hoofd en voeteneinde. Deze kosten 500,-  en worden op maat gemaakt. De lattenkist is de hoekige kist en volledig gelat rondom. Deze kist kost 650,-. Dan is er nog de UFO. Deze futuristische kist is de nieuwste kist en heeft een zeer bijzondere vormgeving. Deze kist kost 1000,-. Alle prijzen zijn  ex btw en reis of transportkosten. Ook onze kisten zijn te vinden in de fotogalerij.


Dan is er de ijscobakfiets. Met deze fiets gaan we echt overal naar toe om steekijs te verkopen. Jaarlijks hebben we vaste klanten bij terugkerende evenementen. Leuk om te doen en altijd gezellig. Je kunt ons alleen met ijsman of vrouw inhuren vanwege het feit dat ijs snijden toch wel meer is dan een ijsje uit de vriezer halen. Een ijsje kost bij ons 1,50 en daarmee zijn we ronduit de goedkoopste aanbieder. 

De kruideniersbakfiets is het leukst van allemaal. We kunnen deze fiets namelijk inkorten zodat deze in een lift van een rusthuis past. Op deze manier kunnen we in rusthuizen echt overal komen en zo de ouderen blij maken met een fiets die uit hun jeugd dateert. De fiets prikkelt de mensen die er vroeger mee hebben gewerkt en zo hebben ze een leuk moment. 


Sinds kort hebben we er een creatie bij. Dat is de Sprookjesbakfiets. Deze fiets heeft een klein huisje op het frame welke als keukentje is te gebruiken. De fiets is overal in het buitenterrein neer te zetten zodat je mensen kunt trakteren op een lekkernij.De schoorsteen rookt echt zodat het echt op een houtkacheltje lijkt. Je kunt het huisje ook zonder fiets bestellen. We maken het huisje dan op maat zoals u het wilt. Je kunt het huisje met twee personen bedienen, zoals koken en serveren. Een leuke olielamp zorgt voor de sfeer. Bestellen kan :                06 25262586. In de fotogalerij vindt u de foto`s van de Sprookjesfiets.


 

 

 

Configureer deze downloadwidget